ИРита Ора отново го направи в неделя, като позира в

...
ИРита Ора отново го направи в неделя, като позира в
Коментари Харесай

В прозрачна рокля: Рита Ора показа огнен сексапил в нови снимки

ИРита Ора още веднъж го направи в неделя, като театралничи в доста секси облекло в нов пост в Instagram.

32-годишната певица се присъедини към Ръсел Кроу, за изпълнение по мотив 52-ия рожден ден на Кайл Сандиландс в Сидни, където беше облякла впечатляваща транспарантна алена рокля.
               

Роклята ѝ беше с дълбоко деколте и дантелена структура, която разкриваше добре оформеното ѝ във фитнеса тяло. Под нея тя носеше уместно алено долни дрехи, а като аксесоар имаше златно колие.

Красавицата също по този начин показа фотография с 59-годишния Ръсел на сцената, до момента в който пееха " Честит рожден ден ", както и снимка зад кулисите.

В надписа тя написа: " Кратки моменти през този дълъг уикенд. Благодаря за спомените с тези, които обичам, и @russellcrowe за това, че ме помоли да се причисля към теб в Сидни, за мен беше чест и в никакъв случай няма да го не помни. Това ме накара да се вълнувам толкоз доста за летните концерти тази година! Нямам самообладание! Давай! "

Това се случва, откакто Рита разкри, че толкоз доста обича Австралия, че е решила да показа първия си албум от 2018 година насам в Сидни.

Суперзвездата се трансформира в съществена фигура на обществената сцена в Сидни, откакто се причисли към The Voice Australia като арбитър през 2021 година

Говорейки пред The Daily Telegraph по време на представянето на албума си You & I тази седмица, Рита съобщи, че постоянно се е чувствала толкоз добре посрещната от австралийците.

Наистина съм щастлива да ознаменувам албума си в Австралия, където се усещам толкоз добре пристигнала, обичана и подкрепяна - сподели тя.

Rita Ora shows off her SIZZLING physique in a busty sheer red dress
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Надявам се всички да се насладят на албума, да се почувстват в действителност свързани с него и той да въодушеви някого, който има потребност от това.

Изпълнителката на шлагера " Hot Right Now " показа новия си запис на интимно събитие в коктейл бара J&M на хотел " Angel " в четвъртък вечер, на което присъстваше дружно със брачна половинка си, 47-годишния холивудски режисьор Тайка Уайтити.

Говорейки за новия си албум, Рита го оприличи на " дневник ", намеквайки, че това ще бъде най-личното ѝ предложение за почитателите, защото го е нарекла на името на брачна половинка си.

Тя сподели: " Този албум в действителност значи доста за мен. Той е като моя дневник за последните няколко години. Това е моето звучене и той е толкоз същински за мен и за това, което съм през днешния ден ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР