Ирена Милянкова май си е подарила развод за Коледа. Бившата

...
Ирена Милянкова май си е подарила развод за Коледа. Бившата
Коментари Харесай

Ирена Милянкова си подари развод за Коледа - slava.bg


Ирена Милянкова май си е подарила бракоразвод за Коледа. Бившата манекенка и актриса от няколко дни е върнала моминското си име в обществените мрежи. Тя още веднъж се подписва „ Милянкова”, откакто прекара малко повече от година с семейството на мъжа си Никола Чолаков, написа Галерия.

От много време се приказва, че Ирена и Никола имат съществени проблеми като двойка. Той живее в Гърция, а тя – в България дружно с двете им общи деца и четирите свои от първия си брак с Росен Чолов-Чолата, задържан преди години за трафик на дами за проституция. Въпреки слуховете, че с любовта им е свършено, Милянкова и Чолаков отказваха да се разделят публично. Дълго време те правеха усилени опити за върнат фамилното благополучие.

Една от главните аргументи за това тяхно предпочитание са двете им деца, които са напълно дребни – на една и три годинки. Явно обаче многодетната майка в последна сметка е вдигнала ръце и се е оказала да се бори за своя брак. Фактът, че е сменила семейството си в обществените мрежи, най-вероятно е знак, че връзката с Чолаков е останала в предишното и някогашната госпожа желае всички да знаят, че още веднъж е свободна.

Смята се, че все още в живота ѝ няма различен мъж. Тя се е посветила на развъждането на децата си, които заемат цялото ѝ свободно време. От тази есен Ирена е студентка по педагогика. В момента тя се готви за сесия и няма доста време за срещи с мъже.

Затова пък намира време да прави сладки за Коледа със своите дребни девойки. Наскоро манекенката сподели фотоси на най-малката си щерка и коледните курабийки, които е спретнала дружно с нея.

През това време не е ясно с кого прекарва дните си Никола Чолаков. Той продължава да показва обич към децата си от Ирена, а съгласно слуховете към момента обича и тяхната майка. Но все пак не издържал на самотата в Гърция и почнал да ѝ поставя рога. Именно това била повода за раздялата му с нея. Забежките му били мимолетни и все още публично бил самичък.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР