Ирен Кривошиева мечтае да застане на една сцена с Ламбо.

...
Ирен Кривошиева мечтае да застане на една сцена с Ламбо.
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева иска пак да играе с Ламбо

Ирен Кривошиева мечтае да застане на една сцена с Ламбо. Актрисата, която роди наследник на Мастера, в този момент си мечтае да работи с него и в театъра. Повод за упоритостите на Ирен е пиесата, която Стефан Данаилов репетира с колежката си Аня Пенчева. Става въпрос за постановката „ Актрисата” от Питър Куилтър. Режисьор на спектакъла е племенницата на артиста Росица Обрешкова, а основната роля е поверена на Аня Пенчева.

Тя е актрисата, нейният избраник и ухажор е Мастера, някогашният й брачен партньор е Кирил Ефремов, а синът й е Павел Иванов, до момента в който сътрудникът й е Ненчо Илчев.

„ Много се веселя, че към този момент работим над пиесата, повече в жилището на Стефан, тъй като сега има грипна почивка, само че не сме се отказали от сцената. Само да се позатопли малко”, споделя Росица Обрешкова, написа „ България днес”.

Според нея досега всичко е съвършено, а пиесата се чака да бъде сложена още май месец. Междувременно, до момента в който трае грипната вълна, Аня стремително написа своите записки.
Актрисата е безапелационна, че не се тормози да опише коя е и какво е претърпяла. „ Живея пълноценно и в любовта и в работата си. И в дейните, и в пасивните интервали, и в другарствата, и в шоколада”, споделя още Аня, която с неспокойствие ще се качи още веднъж на сцената, дружно със Стефан Данаилов.

„ И аз бих играла с него на една сцена. Това ще е доста забавно, тъй като ние двамата единствено сме се снимали в киното. Стефан е извънреден експерт и от него може доста да се учиш и съм респектирана”, споделя от своя страна Ирен Кривошиева. Актрисата сега се изявява в режисура на Стоянка Мутафова и е във екстаз от работата си с нея. „ Вече 250 пъти съм на сцената с Госпожа Стихийно злополучие. Толкова ме е калила, че мога всичко да направя с тази жена”, с удивление споделя Ирен за работата си с огромната Стоянка Мутафова.

На рождения ден на комичката, тя ще влезе в смешна роля, за която интензивно репетира към този момент месец.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР