Иранците трябва да внимават за крокодили, заради наводненията в югоизточната

...
Иранците трябва да внимават за крокодили, заради наводненията в югоизточната
Коментари Харесай

„Внимание, крокодили“: Иранци трябва да се пазят от нашествие

Иранците би трябвало да внимават за крокодили, поради наводненията в югоизточната част на страната, които са разрушили естествените местообитания на животните. За това предизвестиха иранските управляващи.

Трима пътни строителни служащи са починали при наводненията, заяви иранската държавна осведомителна организация IRNA в четвъртък, 18 април, откакто в Близкия изток се развихри тежка стихия.

Министерството на околната среда в провинцията Систан и Балучестан издаде предизвестие за нараснало внимание от крокодили, които напущат естествените си местообитания и се реалокират към локални реки и водни басейни.

 Мъж е атакуван от крокодил, откакто лодката му се прекатурва Светът 2 мин. Мъж е атакуван от крокодил, откакто лодката му се прекатурва  Посетители съзнателно хвърлят мокри кърпи в терариума на крокодил в музей в Пловдив (ВИДЕО) България 2 мин. Посетители съзнателно хвърлят мокри кърпи в терариума на крокодил в музей в Пловдив (ВИДЕО)  Светът 2 мин. " Обичаме се с момичето принцеса ": Кмет се ожени за крокодил в Мексико (ВИДЕО)  На 8 март: Дъщерята на Ловеца на крокодили победи женско заболяване след десетилетна борба Светът 4 мин. На 8 март: Дъщерята на Ловеца на крокодили победи женско заболяване след десетилетна борба  Мъж оцеля, като измъкна главата си от челюстта на крокодил Светът 1 мин. Мъж оцеля, като измъкна главата си от челюстта на крокодил  Мъж е атакуван от крокодил, откакто лодката му се прекатурва Светът 2 мин. Мъж е атакуван от крокодил, откакто лодката му се прекатурва  Посетители съзнателно хвърлят мокри кърпи в терариума на крокодил в музей в Пловдив (ВИДЕО) България 2 мин. Посетители съзнателно хвърлят мокри кърпи в терариума на крокодил в музей в Пловдив (ВИДЕО)  Светът 2 мин. " Обичаме се с момичето принцеса ": Кмет се ожени за крокодил в Мексико (ВИДЕО)  На 8 март: Дъщерята на Ловеца на крокодили победи женско заболяване след десетилетна борба Светът 4 мин. На 8 март: Дъщерята на Ловеца на крокодили победи женско заболяване след десетилетна борба  Мъж оцеля, като измъкна главата си от челюстта на крокодил Светът 1 мин. Мъж оцеля, като измъкна главата си от челюстта на крокодил

Жителите са предизвестени да заобикалят пътувания наоколо до крайбрежията на река Баху Калат, влажните зони, блатата и периферията на местообитанията на диви животни, до момента в който изискванията не се стабилизират и рискът от наводнения не стихне.

Снимка: Google Maps/Screenshot

Междувременно Иранският червен кръст избави 43 пасажери от 2 рейса, които са попаднали в клопката на наводнения път в югоизточната част на страната, заяви организацията в X. Бурята, която засегна страни от района, в това число Обединените арабски емирства и Оман, връхлетя Иран по-рано тази седмица.

В ОАЕ паднаха най-силните превалявания от 75 години насам, като съгласно метеорологичните наблюдения на летището във вторник единствено за 12 часа са паднали към 100 милиметра дъжд.

В известната туристическа дестинация Дубай бяха анулирани полети, придвижването беше спряно, а учебните заведения - затворени.

Бурята прекосява Арабския полуостров и се движи през Оманския залив. Така тя донесе извънредно влажно време и в близкия Оман и югоизточен Иран.

В Оман минимум 18 души починаха при неочакваните наводнения, провокирани от проливни дъждове. Според държавната осведомителна организация на Оман измежду жертвите има и възпитаници.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР