Иранското правителство проявява военна мощ чрез поредица от скорошни съобщения,

...
Иранското правителство проявява военна мощ чрез поредица от скорошни съобщения,
Коментари Харесай

Иран проявява военен напредък, засилва призивите към Байдън да действа: `Слабостта само кани повече агресия`

Иранското държавно управление демонстрира военна мощност посредством поредност от скорошни известия, до момента в който въпросите не престават да нарастват дали Съединените щати вършат задоволително, с цел да отхвърлен засилените офанзиви на режима против американските ползи след терористичната офанзива на Хамас в Израел на 7 октомври.

В понеделник Иран разкри за своята флота в Каспийско море, която съгласно нея ще бъде „ море на мира и другарството “ и сподели, че военноморската мощност на Иран там ще служи на „ мира, сигурността на комерсиалните флотове, изправяйки се против терористи и евентуални произшествия в бъдеще. “ Съобщението идва малко откакто страната съобщи, че е създала, като се твърди, че уголемява един от най-опасните военни качества, с които разполага.

„ Иран продължава да се пробва да алармира, че военната му промишленост е неподатлива и не може да бъде възобновена от наказания, отсам и помпозността и събитията тук “, сподели Бехнам Бен Талеблу, старши помощник във Фонда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР