Иранското копие на Анджелина Джоли - Сахар Табар бе арестувана

...
Иранското копие на Анджелина Джоли - Сахар Табар бе арестувана
Коментари Харесай

Арестуваха Булката труп за богохулство и подбуждане към насилие

Иранското копие на Анджелина Джоли - Сахар Табар бе задържана за осквернение и подбудителство към принуждение, заяви BBC, базирайки се на новинарската организация Tasnim. Табар е арестувана от управляващите, откакто консуматори в Инстаграм са подали тъжби против нея.

Срещу зомби копието на някогашната половинка на Брад Пит са повдигнати и обвинявания в нелегално придобиване на имущество, нарушение на дрескода на страната и поощряване на младежите към корупция.

Припомнямe, че през 2017 година иранката се трансформира в Инстаграм звезда поради необикновената си осанка. Табар притегли вниманието на международните медии с постовете и видеата си в обществените мрежи, в които, съгласно потребителите, наподобява на зомби версия на Анджелина Джоли и на анимационната героиня от "Булката мъртвец ". Самата тя разкри, че в миналото е желала да наподобява като Джоли и призна, че по-голямата част от нейния необикновен външен тип се дължи на грим и обработка на фотосите. "Външният ми тип е нещо като арт план, “ показа преди време Сахар.

View this post on Instagram
A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on Aug 5, 2018 at 3:06pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on May 3, 2018 at 6:26pm PDT

View this post on Instagram
A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on Dec 27, 2017 at 4:04pm PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР