Иранският отговор ще бъде стремеж към поразяване на ВИП персона

...
Иранският отговор ще бъде стремеж към поразяване на ВИП персона
Коментари Харесай

Експерт: Иранският отговор ще бъде поразяване на ВИП персона на Америка

Иранският отговор ще бъде блян към поразяване на ВИП личност на Америка. Това сподели специалистът по национална сигурност Славчо Велков по Би Ти Ви.

Той разяснява и думите на специалисти, които съпоставят убийството на Солеймани с тези на водача на ИДИЛ Абу Бакр ал-Багдади и някогашният пълководец на " Ал Кайда " - Осама бин Ладен. " Нямат нищо общо - Солеймани в никакъв случай не се е крил и е с голям престиж в района ", сподели Славчо Велков.

По думите му евентуален конфликт е вероятен на територията на Ирак. " Няма да е класическа война, а с прокси организации, които страните не всеки път могат да управляват, както и ще има опълчване в киберпространството ".

Конфликтът ще е на районна основа, само че отзвукът ще е с световен темперамент поради наличието на американските задачи по света, добави още Велков.

" Ислямска страна " се радва на убийството на Солеймани, изгубиха един от най-опасните си врагове. ИДИЛ упрекват шиитите, че са неверници, толкоз са консервативни ", сподели още той.

Ако се стигне до партизанска война, тя ще ни напомня на тази във Виетнам, заключи специалистът по национална сигурност. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР