Иран вече е във война с Америка и заплашва да

...
Иран вече е във война с Америка и заплашва да
Коментари Харесай

Време е президентът Байдън да последва „The Gipper“ и да се позове на доктрината Рейгън срещу Иран

Иран към този момент е във война с Америка и заплашва да дестабилизира света. Силите и базите на Съединени американски щати са под обстрел в Ирак и Сирия, откакто са претърпели повече от 100 удара от подкрепяните от Иран милиции през последните три месеца. Подкрепяните от Техеран бунтовници хути са трансформирали Червено море в полесражение, като са направили към 25 офанзиви против търговски кораби, преминаващи през южната част на Червено море и Аденския залив, съгласно началника на Централното командване на военноморските сили на Съединени американски щати.

Прекъсването на трафика в Суецкия канал, един от най-натоварените корабни направления в света в международната търговия, кара транспортните разноски да порастват, застрашавайки международната стопанска система. И това е откакто Хамас мазета 1200 израелци на 7 октомври и Хизбула нанесе повече от 1000 ракетни удара по Северен Израел.

Отговорът на президента Байдън? „ Последно предизвестие “, издадено от администрацията му в сряда, за преустановяване на офанзивите или изправя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР