Иран отправи най-сериозното си предупреждение досега, заявявайки, че може да

...
Иран отправи най-сериозното си предупреждение досега, заявявайки, че може да
Коментари Харесай

Иран с предупреждение към Израел: Може да предприемем „превантивни действия“

Иран насочи най-сериозното си предизвестие до момента, заявявайки, че може да предприеме „ превантивни дейности “ против Израел в идващите часове.
На посещаване в Израел на следващия ден ще дойде американският президент Джо Байдън. Целта на визитата му е да поддържа Тел Авив в интервенцията против „ Хамас “.
Израел ускорява ударите си по линията Газа, до момента в който тежката техника е в изчакване на сухопътната интервенция. Според палестинските управляващи единствено тази нощ при офанзиви против Южна Газа са починали 49 души. Ситуацията в линията е сериозна. 
Днес в Близкия изток идват немският канцлер и специфичният представител на Организация на обединените нации по филантропичните въпроси. Целта е реализиране на сделка за отваряне на граничния пункт с Египет най-малко за влизане на филантропична помощ в линията Газа. Според Вашингтон израелският министър председател се е съгласил. Нетаняху ще посрещне Джо Байдън в Тел Авив на следващия ден.
„ Президентът ще бъде осведомен за военните цели и тактиката на Израел, както и по какъв начин Израел има намерение да организира интервенциите си, тъй че да минимизира цивилните жертви и да разреши на филантропичната помощ да доближи до цивилните в Газа, без това да облагодетелства „ Хамас “, съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен.
От Пентагона обявиха, че привеждат в подготвеност 2000 американски бойци за евентуално разполагане в Близкия изток в помощ на Израел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР