Иран е привел ракетните си войски в повишена бойна готовност,

...
Иран е привел ракетните си войски в повишена бойна готовност,
Коментари Харесай

Иран е привел ракетните си войски в повишена бойна готовност

Иран е привел ракетните си войски в нараснала бойна подготвеност, оповестява организация Ройтерс, като се базира на американски чиновник. Във Вашингтон не са сигурни дали Техеран се приготвя за защита или за нахлуване, само че наблюдават деликатно дейностите му, твърди източникът на организацията.

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп предизвести още веднъж Техеран да не отмъщава за убийството на иранския военачалник Касем Солеймани. Ако Иран навреди даже на един американец отговорът на Съединените щати ще бъде бърз и " може би несъразмерен ", написа Тръмп в Туитър.
 
На ракетен обстрел за втора поредна вечер бяха подложени елементи от Багдад, в това число " Зелената зона ", където се намират американското и други посолства. Иракската полиция оповестява за шестима ранени.

Държавният департамент на Съединените щати прикани политическото управление на Ирак да продължи икономическите връзки и взаимната битка против терористичната формация " Ислямска страна ". Призивът пристигна часове откакто иракският парламент гласоподава резолюция за евакуиране на задграничните войски от страната. / БНР

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР