Инвестицията в пералня е скъпа и трябва да се обмисли

...
Инвестицията в пералня е скъпа и трябва да се обмисли
Коментари Харесай

5 начина да удължим живота на пералнята

Инвестицията в пералня е скъпа и би трябвало да се обмисли деликатно. Има няколко метода, по които можете да накарате вашата пералня да издържи по-дълго. Ако сте в положение да сес вършиме с това, ще си спестите много пари в дълготраен проект.

Ето 5 съвета за удължение живота на вашата перална машина:
 4 постоянно срещани неточности при пране в перална машина 4 постоянно срещани неточности при пране в перална машина
Проверката на джобовете и сортирането на облеклата не са всички нужни дейности преди да заредите нещата в пералнята. Някои обикновени гр...

Пазете я чиста

Поддържането на вашата пералня чиста е чудесна първа стъпка, с цел да издържи по-дълго. Ако не се уверите, че всеки ъгъл от нея е чист, може да имате мухъл или да сте запушили филтъра с мъх от  тъкани, което въздейства върху качеството на прането на облеклата ви. Поддържането на пералната ви машина идеално чиста ще я направи по-издръжлива.

Перете с цялостно натоварване

Прането на цялостно зареждане е превъзходен метод да удължите живота на вашата перална машина, като в същото време ще свалите доста сметката си за ток и вода. Въпреки това, значимо е да не претоварвате пералнята. Поддържането на здравословен баланс е ключът към поддържането на вашата перална машина здрава за по-дълго време.

Проверете височината на дренажния маркуч
 Ето за какво е потребно да слагате по малко ОЦЕТ в пералнята Ето за какво е потребно да слагате по малко ОЦЕТ в пералнята
Сещали ли сте се да сложите оцет в пералнята? Ако не, откакто разберете за многото преимущества на това ваше деяние, несъмнено ще пробв...

Маркуча за източване може да провокира нередовност, в случай че не е конфигуриран на подобаващата височина. Ако дренажният маркуч е на прекомерно високо равнище, това може да провокира по-голямо натоварване на машината и да накара водата да отнеме повече време, с цел да напусне машина. Това ще окаже виляние на качеството на пране на облеклата ви, само че също по този начин да понижи продължителността на живота на пералната машина.

Използвайте перилния препарат рационално

Разумното потребление на перилен препарат е значимо. Причината за това е, че потреблението на прекалено много перилен препарат предизвиква проблеми с непотребни плесен или мухъл. Ако сте я купили скоро, това може да докара до проблеми с гаранцията на пералната ви машина.

Проверете всички джобове на облеклата

Ако имате за пране панталони или къси гащи, проверете дали няма монети или други неща в тях. Тези детайли могат да причинят огромни вреди на вашата перална машина. Ако се натрупат, те могат да запушат вашата машина и да причинят строшаване на основни елементи от нея, което ще ви струва  много скъпо.
 Грешките, които позволяваме понижават живота на пералнята Грешките, които позволяваме понижават живота на пералнята
Средната дълготрайност на живота на вашата пералня е към десетилетие. Но в случай че вършиме тези неща, може да я съкратите. 1.  ...

Заключителни бележки

Пералните машини безусловно улесняват всекидневието, обаче е извънредно значимо да се грижим за тях. Ако можете да го извършите, пералнята ще издържи доста по-дълго и ще свърши по-добра работа с прането на облеклата ви. Не забравяйте да вземете поради петте съвета, упоменати нагоре, с цел да сте сигурни, че вашата пералня освен ще издържи по-дълго време, само че и ще изпере дейно облеклата ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР