Инцидентът в центъра на столицата е тежък. Надявам се пострадалата

...
Инцидентът в центъра на столицата е тежък. Надявам се пострадалата
Коментари Харесай

Фандъкова: Няма да допусна популистки идеи и тесни партийни сделки

Инцидентът в центъра на столицата е тежък. Надявам се потърпевшата жена да се възвърне. Вече са назначени експертизи, с цел да се разбере кой е отговорен. Всички версии се преглеждат. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в утринния блок на Българска национална телевизия, съобщи вести.бг.

 

" Изборите бяха тежки, а от самото начало се сблъсквахме с подменяне на диалога за града. По време на акцията се пробвах да го върна. Промяната не е единствено девиз, а се реализира с доста работа. Благодарна съм на софиянци, че не позволиха градът да бъде употребен за трамплин за други персонални политически упоритости. Ще продължим смяната на града ", сподели Фандъкова.

" Манолова сподели, че води други борби. Загубилите постоянно се оправдават с изборни нарушавания ", разяснява още тя.

" Правихме неточности и пропуски, само че имаме съответни промени. Продължаваме развиването на града. 1/3 от моя екип са нови лица ", разкри столичният кмет. 

" Заявих смяната в структурата на ръководството на Столична община. Ще разделим транспортния бранш и превоза. Ще основа и нов бранш – цифровизация и вложения ", добави Фандъкова. 

" Ще търсим поддръжка от партиите, с които стратегиите ни съответстват. Няма да позволи нечестни контракти или да ми извиват ръцете. Няма да допусна популистки хрумвания и тесни партийни покупко-продажби. Надявам се на поддръжка от Вътрешна македонска революционна организация и Демократична България в Столичния общински съвет. Разчитам на разговора и с Борис Бонев, само че и с жителите. За мен тематиката за чистия въздух не е слизала от дневен ред. Приехме стратегия с над 100 ограничения, продължаваме изпълняването ѝ с съответни дейности ", разкри кметът на София. 

" Няма да вършим взаимни отстъпки за зелените площи, само че и с паркоместата. Имаме и пакет ограничения за отстоянията при градежи ", завърши Йорданка Фандъкова. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР