Инцидентът е станал през нощта на понеделник срещу вторник. Шофьорът

...
Инцидентът е станал през нощта на понеделник срещу вторник. Шофьорът
Коментари Харесай

Български бус катастрофира в Констанца, двама са тежко ранени, един е в кома

Инцидентът е станал през нощта на понеделник против вторник. Шофьорът на микробуса, който съгласно информация на stirileprotv.ro е бил с български номера, се е движел с превишена скорост по пътя и заради мокрия път е изгубил надзор над автомобила. След това транспортното средство се е блъснало в оградата на централата на жандармерията в Констанца.

Отидохме на място със специфична противопожарна кола и два екипа за незабавна помощ. Тримата ранени бяха прегледани и по-късно транспортирани до Окръжната болница в Констанца за задълбочени медицински проучвания ", споделя представителят на Инспектората за изключителни обстановки Анамария Стойка.

Единият от потърпевшите е с тежка контузия на главата, другият - с контузия на низък крак и лумбален прешлен, а третият - с контузия на горен крак. Единият от тях е изпаднал в кома на път за болничното заведение, заявява лекарят Клаудия Татаричи.

Полицията към този момент е образувала досъдебно производство за умишлена телесна щета и се обяснява кой е бил зад кормилото, както и какви са събитията към случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР