Инцидентът е станал около 4.30 часа сутринта на 4 декември.

...
Инцидентът е станал около 4.30 часа сутринта на 4 декември.
Коментари Харесай

Случи Се Толкова Нелепо, Може Да Застигне Всеки! България В Шок, Преди Малко В Дома Си Е Убит

Инцидентът е станал към 4.30 часа сутринта на 4 декември.

Младежът влезнал да се изкъпе, когато минути по-късно съквартирантката му - 31-годишна жена чула крясъци. Тя влезнала в банята и го намерила беззащитен на пода. Когато обаче се пробвала да му помогне, я блъснал ток.

Жената неотложно подала сигнал на телефон 112 и на мястото се отзовал екип на центъра за незабавна здравна помощ. При опитите на медиците за реанимация обаче те също били удряни от ток. В последна сметка екипът на Спешна помощ съумял да качи младежа в колата за спешна помощ, само че лекарите в ломската болница единствено установили гибелта му.

За следствието на случая е образувана оперативна група с присъединяване на екип на електроразпределителна компания и на локалната противопожарна работа, които направили оглед.

При следствието станало ясно, че същата нощ в къщата е имало пожар. Към 1.30 часа екип огнеборци гасили запалил се комин на адреса. При огледа не са открити данни за аварирал електроуред или различен източник на ел. сила, който да е предизвикал случая. Изглежда обаче точно късо съединяване е предизвикало пожара и е погубило младежа.

Трупът на умрелия е откаран за аутопсия в Монтана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР