Инцидент, в който е замесен популярен престъпник, е станал преди

...
Инцидент, в който е замесен популярен престъпник, е станал преди
Коментари Харесай

Извънредно! Страховит екшън с популярен престъпник, осъден за атентат срещу Митьо Очите

Инцидент, в който е забъркан известен нарушител, е станал преди минути в Бургаския затвор , твърди Флагман.бг . Получилият доживотна присъда за атентата против Димитър Желязков-Очите в края на 2001 година Иван Рибов е сътворил същински екшън зад решетките.

Доживотникът отказал да се прибере в килията, почнал да буйства и за похлупак скочил на тежко въоръжен надзорник. Наложило се охранителите в зандана да усмиряват Рибов, който сега се намира в шокова зала на УМБАЛ-Бургас. Лекарите вършат прегледи за пандизчията, с цел да открият какви тъкмо са контузиите след агресивното му държание.


Иван Рибов е сътворил същински екшън зад решетките

Изданието напомня, че в края на 2001 година пред дома на несебърския необут Димитър Желязков-Очите беше взривена Жигула. Бомбата лиши животите на дамата на Митьо – Тянка, на нейния брат Славчо Дерелиев и на телохранителя Николай Бъчваров-Бъчи.

Стоян Димитров, по прякор Толупа, получи пожизнен затвор като гарант на атентата. Кероп Погосян и Иван Рибов също отнесоха такива присъди, защото бяха посочени от прокуратурата като директни причинители на касапницата. И тримата настояват, че нямат нищо общо и че са натопени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР