Инцидент при маневра с локомотив и влекач на гара Каспичан.

...
Инцидент при маневра с локомотив и влекач на гара Каспичан.
Коментари Харесай

Локомотив и влекач се удариха при маневра на гара Каспичан

Инцидент при маневра с локомотив и влекач на гара Каспичан. Пострадал е придружителят на влекача, оповестиха от Националната компания железопътна инфраструктура.


Инцидентът е станал на четвърти коловоз нощес към 19 часа. Локомотив на БДЖ Товарни транспорти правил маневра и е последвал лек удар с моторен влекач на НКЖИ. От конфликта не е последвало дерайлиране, няма и повреди по влекача и локомотива. Пострадалият чиновник на железниците е откаран в болничното заведение.
Д-р Недко Тодоров, МБАЛ-Шумен: Става дума за 48-годишен мъж, доведен от екип на Спешна помощ в 8,15 нощес и малко след 9 часа е настанен в хирургично поделение със счупвания на няколко ребра. Освен това е обработена рана на челото, само че не е имало данни за загуба на схващане и някаква тежка черепно-мозъчна контузия.
Д-р Тодоров сподели още, че тази заран машинистът още веднъж е бил прегледан. Няма заплаха за живота му, само че ще остане няколко дни в болничното заведение. На мястото на случая продължава огледът. Движението през гарата се реализира обикновено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР