Инцидент на улицата прати жена в болница. Опасността дошла отгоре

...
Инцидент на улицата прати жена в болница. Опасността дошла отгоре
Коментари Харесай

Инцидент на улицата прати жена в болница

Инцидент на улицата прати жена в болница. Опасността пристигнала от горната страна - мразовит пай от покрив в центъра на столицата паднал върху главата на инцидентно минаваща пешеходка. За благополучие, дамата не е потърпевша тежко. Пред NOVA Светлана Перперлиева съобщи, че мястото не е било добре обезопасено. Все още съм със мощно главоболие. Главата ми е сцепена. Вървяхме с колежка по тротоара и внезапно нещо ме събори на земята с извънредно мощен удар. Колежката ми беше на крачка зад мен и е видяла големия мразовит пай. Спряха хора, които ми помогнаха, описа потърпевшата.

По думите й тя нямало по какъв начин да види какво я е блъснало. Нямаше табела. Може да е била някъде в страни. Но, аз си мисля, че в случай че има някаква заплаха и мястото би трябвало да бъде обезопасено, това не би трябвало да е с някаква табела, която може да бъде издухана от вятъра, показва госпожа Перперлиева. Тя описа, че сега главната й паника е обвързвана с няколкото интервенции на ретината, които претърпяла, и се надява след удара по главата всичко е наред.

На постройката, от която е паднал леденият пай, има камери. Видеозаписите са прегледани. Табелата е била сложена в средата на тротоара и е била вързана с ограничаващи вериги. „ Жената съвсем се удря в табелата, заобикаля я и се връща в най-опасната точка ". Това съобщи в ефира на „ Здравей, България " Кирил Дойчинов, основен секретар на Държавна организация " Електронно ръководство ".

Николай Кънев, който е свидетел на случая и се обадил на 112, с цел да помогне на потърпевшата, описа че табелите към постройката не са били сложени на вярното място. Живея наоколо, и знам когато има заплаха по какъв начин са сложени, съобщи той. По думите му табелата е била вързана с верига за парапета на тротоара.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР