Инцидент е станал с кортежа на главния прокурор Иван Гешев.

...
Инцидент е станал с кортежа на главния прокурор Иван Гешев.
Коментари Харесай

Бомба избухна в кортежа на Гешев. Главният прокурор е бил в една от колите

Инцидент е станал с кортежа на основния прокурор Иван Гешев. За това оповестяват от Министерство на вътрешните работи. В 11,45 ч. на пътя сред София и е избухнало взризвно устройство. Обвинител №1 в страната е бил в една от колите.

При случая няма потърпевши. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров във връзка обстановка. По случая са вдигнати всички сили. Сформиран е  и щаб с всички служби на Министерство на вътрешните работи, както и представителите на НСО и ДАНС.

От болничното заведение в Самоков са тръгнали две коли за спешна помощ. На място са видели дупка в земята и се връщат, тъй като е нямало хора и потърпевши, сподели в телефонен диалог за NOVA шефът на болничното заведение доктор Ковачка.

Само преди 10 дни Гешев съобщи, че е бил заплашван. Това стана по време на коментара за претенции имунитет на депутата от „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” Радостин Василев, който от своя страна съобщи, че е неуместен за прокуратурата. Според Василев офанзивата против него била поради механизма за следствието на основния прокурор.

„ Това е много тъжно. Показва липса за чувство на държавност да решаваш персоналните си проблеми с офанзиви против институциите. Това демонстрира какво е равнището на хората, които би трябвало да водят страната. Заплашват ме олигарси, мутри, публицисти, Василев да се подреди на опашка. Много е дълга опашката от почитател клубове. На техния декор Василев даже не заслужава да бъде коментиран “, съобщи Гешев.

През 2020 година Иван Гешев е получил няколко закани за живота си. Най-зловещата от тях била негова фотография с дупки като на цел за пукотевица.

Тя била сгъната на две и поставена в празен плик. Фотосът е бил пъстър с размера на лист хартия, заяви източник от спецслужбите.

Според специалисти внушението било, че в случай че реши, някой може да стреля по Гешев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР