Интрига в битката за Пловдив, Славчо Атанасов скъсява дистанцията със

...
Интрига в битката за Пловдив, Славчо Атанасов скъсява дистанцията със
Коментари Харесай

Шок след изборите, членове на СИК спят на столове с чували

Интрига в борбата за Пловдив, Славчо Атанасов съкратява дистанцията със Старибратов и може да се добере до балотаж с Костадин Димитров

Безсънна нощ за членовете на секционните изборни комисии в Пловдив. Тези хора към този момент 24 часа са на пост, сподели кореспондентът на бТВ Райна Зайкова. В ефир бяха показани фрагменти със спящи хора върху столове с цялостни чували с изборни бумаги до тях. 

И тези избори се оказаха тестване за нервите и физическите сили на членовете на секционните изборни комисии. Около 1:30 часа към този момент имаше оклюмали хора по столовете. 

От 6 часа сутринта в неделя не се подвили крайник, посочи Зайкова. 

Тя цитира последните данни при съвсем 50% обработени протоколи и разяснява, че към този момент не е толкоз сигурна, че балотажът ще е сред издигнатият от ГЕРБ-СДС Костадин Димитров и  Ивайло Старибратов от ПП-ДБ.

До този миг бяхме сигурни в това, само че последните проценти, с които разполагаме  показват, че Славчо Атанасов е доста по-близо до Старибратов, съобщи кореспондентът на бТВ. 

Към 6 часа тази заран Димитров има 33,53 %, Старибратов – 15,61, а Атанасов – 12,94%.

Секретарят на ОИК – Пловдив твърди, че няма напрежение. Може би към обяд или в ранния следобяд ще приключим с обработката на резултатите на цялата община, добави той.  
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР