Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, официално

...
Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, официално
Коментари Харесай

Intracom Telecom открива дъщерно дружество в Италия


Intracom Telecom, международен снабдител на телекомуникационни системи и решения, публично откри ново дъщерно сдружение в Италия. Този стратегически ход е в унисон с уговорката и твърдите проекти на компанията за агресия на нейните модерни решения и технологии в Средиземноморския район. Откриването беше маркирано на 6 юни в постройката на Посолството на Гърция в Рим, оповестиха от компанията.

Офисът на Intracom Telecom Италия се намира в Монца, Милано, и на едно място предлага услугите маркетинг, продажби и поддръжка на цялостното портфолио от услуги и артикули на Intracom Telecom Group. Това включва решения в региона на безжичния достъп и предаване, телекомуникационен програмен продукт, IoT артикули и решения за интелигентен град . Централният офис на компанията се намира в Гърция, като годишно от централата се вършат обилни вложения в изследователска и развойна активност, както и в индустриални и логистични уреди в Милано.

„ Основаването на дъщерното сдружение в допълнение ще ускори наличието на компанията ни на значим и бързоразвиващ се пазар като Италия – третата най-голяма икономическа мощ в Европейския съюз. Intracom Telecom доставя и поддържа мрежи в Италия от 2014 година, като специализира в региона на ултра-широколентовата интернет връзка за клиенти в провинцията. “, разяснява Джон Тенидис, Маркетинг шеф на Intracom Telecom за безжични решения .

„ Щастливи сме да обявим формалното разкриване на Intracom Telecom Италия, което дружно с Intracom Telecom Испания, е доказателство за нашия корав ангажимент да засилим наличието си в Средиземноморския район, следвайки нашия проект за бизнес развиване, “ акцентира Еркол Ровида, Вицепрезидент Продажби за Пиренейския полуостров, Италия и Латинска Америка . „ Вярвам, че сме на верния път към сполучливото разпространение на нашите артикули и технологии, като с представянето им на всеки нов пазар ние способстваме за развиването му с нашите знания и експертен опит. Нашият локален екип от квалифицирани експерти има подготвеност да откликне на потребностите на клиентите и да ги приготви за наближаващата епоха на 5G и цифрова промяна. “, сподели още той.

През последните 40 години Intracom Telecom Group има насъбран опит в даването на новаторски решения за безжичен достъп, като сполучливо развива телекомуникационните си системи и ги интегрира в голям брой мрежи в Европа, Азия и Африка, отговаряйки на непрекъснато възходящото търсене на услуги за широколентов достъп.


Intracom Telecom е световен снабдител на телекомуникационни системи и решения, работещ на пазара към този момент 40 години. Компанията се е трансформирала в пример за закрепен безжичен достъп и нововъведения в 5G/4G безжична връзка, backhaul и small-cell SON backhaul интернационалната сфера. Intracom Telecom предлага всеобхватно портфолио от софтуерни решения, генериращи доходи, и цялостна гама от ИКТ услуги, фокусирайки се върху IoT, SDN / NFV, Big Data analytics & data-driven intelligence и решенията за умни градове. Компанията също по този начин се обръща към енергетиката и комуналните услуги, като подчертава върху интелигентното премерване и крайните IT решения. Intracom Telecom поддържа лични научноизследователски и индустриални мощности и влага доста в създаването на авангардни артикули и интегрирани решения. Компанията има необятно ноу-хау и потвърден опит на пазара, обслужвайки повече от 100 интернационалните компании в над 70 страни. Нейните дъщерни сдружения обгръщат Европа, Русия/ОНД, Близкия Изток и Африка, Азия и Северна Америка.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР