Интимният акт във вода не е толкова лесен, колкото изглежда.

...
Интимният акт във вода не е толкова лесен, колкото изглежда.
Коментари Харесай

Съвети за перфектното секс изживяване в баня, басейн, езеро или на плажа

Интимният акт във вода не е толкоз елементарен, колкото наподобява. Но ние ще ви помогнем да го извършите допустимо най-комфортен и безвреден. Ето и препоръките на специалистите:

Жените, които са предразположени към гъбични инфекции или чиято имунна система е отслабена, би трябвало да одобряват противогъбична таблетка като защитна мярка и да се намажат горната част на интимните елементи с вазелин, преди да влязат във водата.

Презервативът може да стане шуплест, откакто е бил под вода за дълго време. Освен това там се изплъзва елементарно. Ето за какво не би трябвало да разчитате напълно на него, а по-добре е в допълнение да употребявате и други способи за контрацепция.

Много хора се опасяват да не получат инфекции по време на сексуален акт, защото микробите интензивно се развъждат във водата. Това единствено по себе си е вярно, само че има задоволително млечнокисели бактерии по лигавиците на половите органи, които защищават от микроби.

Правно състояние: " мокрото наслаждение " е позволено единствено в личната ви баня. Ако обичате да го вършиме в открит басейн или езеро, внимавайте да не ви заловен!
Секс в банята
Предимство: в личната баня никой няма да ви безпокои, няма напрежение и потребност да се криете.

Правилна температура: водата не би трябвало да е прекомерно гореща или прекомерно студена - в идеалния случай 30 до 32 градуса, в противоположен случай може да се случи сътрудникът да има проблеми с ерекцията.

Не наливайте доста вода във ваната, в случай че не желаете да наводните банята. 2/3 от размера е максимумът.

Не добавяйте никакви соли или разтвори, в случай че употребявате презерватив, с цел да избегнете щета на материала.

Планирате да си извършите масаж като любовна игра? Може да седнете един зад различен, сходно на деца в шейна.

Тъй като мястото е лимитирано, целесъобразна е поза " лъжица ". Никой няма да си удари главата в ръба на ваната и инцидентно да се удави.
Секс в басейн
Басейнът наподобява като отлично място за обич.

Недостатък: интимността на публични места е неразрешена, а също така крещящи деца или любопитни баби може да не ви разрешат да се отпуснете.

Ако въпреки всичко желаете да пробвате по какъв начин е в басейна, намерете място, където водата не е прекомерно дълбока. Особено подобаващи са местата, където водата постоянно е в придвижване - масажни дюзи или изкуствени водопади.

Няма потребност да сваляте банския, просто преместете тъканта встрани, в случай че е належащо.

Не се набивайте доста на очи.
Секс в езеро
Предимство: постоянно има насаме място на езерата и няма потребност да дишате хлор. Но пък това са естествени условия, в които са вероятни срещи с инсекти, риби и други същества.

Ако има риск да бъдете обезпокоени, просто отидете малко по-навътре във водата. Отстрани ще наподобява, че просто се прегръщате буйно.
Секс на плажа
Сексът на плажа е може би един от най-красивите мемоари на влюбените двойки. Но това, което звучи екзотично и еротично, има и своите клопки.

Много е значимо да се нанася слънцезащитен крем, тъй като местата, които нормално са скрити, са податливи на изгаряния. Освен това солената вода работи като горещо стъкло, тъй че слънцезащитният крем би трябвало да е водоустойчив.

Пясъкът е нужното зло. Ако нещата станат прекомерно диви, пясъкът ще влезе във всички отвори.

Морето е непредсказуема буря, тъй че мястото за правене на обич би трябвало да бъде определено вярно. Пазете се от мощни течения, настъпление на медузи и така нататък

Влезте в морето толкоз във вътрешността, че вълните да ви заобиколят изцяло, по този начин няма да предизвикате любопитни погледи.

Много значимо: съблечете банския единствено до коленете, другояче ще го отнесе морето. И ще би трябвало да излезете голи от морето!

Може и да наемете лодка да отплавате надалеч от очите на плажуващите. Но не плувайте в намерено море, в противоположен случай ще ви бъде доста мъчно да се върнете назад! По-добре проучете крайбрежието и изберете безвредно леговище.

Най-подходящи са непокътнатите заливи с плитка вода. В избора на поза сте съвсем неограничени!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР