Интервюто, което принцеса Даяна дава пред журналиста Мартин Башир за

...
Интервюто, което принцеса Даяна дава пред журналиста Мартин Башир за
Коментари Харесай

Фалшив документ за аборт убедил Даяна да даде легендарно интервю - slava.bg

Интервюто, което принцеса Даяна дава пред журналиста Мартин Башир за Би Би Си през 1995 година е към този момент именито и точно в него Лейди Ди признава, че в брака ѝ с принц Чарлз е "малко пренаселено ", защото в него са в действителност трима, намеквайки за връзката на брачна половинка си с Камила Паркър Боулс.Оказва се, че журналистът Мартин Башир е подвел Даяна в тази обстановка и я е убедил да му даде изявление за "Панорама ", откакто ѝ е посочил подправен документ за аборт на детегледачката им Тиги Лег-Бърк, написа Daily Mail.
Вече пенсионираният арбитър от Върховния съд Лорд Дайсън е разговарял към този момент със 17 очевидци, с цел да обясни случая. Башир е упрекнат в представянето на неистини и подправени документи, с цел да убеди тогава уязвимата принцеса Даяна да му даде изявление през 1995 година
Счита се, че Даяна е била захласната от страха, че принц Чарлз е желал да я убие, с цел да се ожени за бавачката. Принцесата е била подведена да повярва, че мис Бърк е забременяла от Чарлз. Тя даже е разговаряла с детегледачката и ѝ е споделила "Много скърбя за бебето Ви ".

Съдия Дайсън е бил свикан от BBC да извърши вътрешно следствие през ноември 2020 година и той към този момент е почнал да написа отчета си, като се чака детайлностите по случая да бъдат оповестени след избрания период, от който остават още 6 месеца.
През 1995 година, когато се състои изявлението на Даяна пред Мартин Башир, принцесата и брачният партньор ѝ са към този момент разграничени, само че точно разкритията в това изявление форсират процедурите по развода на кралската двойка, който е финализиран през 1996 година
Даяна умира при злополука в Париж през 1997 година...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР