Интернет гигантът Google вече направи по-лесно за потребителите да разберат

...
Интернет гигантът Google вече направи по-лесно за потребителите да разберат
Коментари Харесай

Вече е по-лесно да разберете какви данни събира за вас Google

Интернет колосът Гугъл към този момент направи по-лесно за потребителите да схванат какви данни за тях се събират по отношение на онлайн интензивността им. Това става допустимо с измененията, въведени в инструмента за дискретност на браузъра Гугъл Dashboard, оповестява Fortune.

От компанията удостоверяват, че измененията във функционалността ще бъдат налични в целия свят при започване на тази седмица.

Гугъл Dashboard е основан през 2009 година, като той съдържа информация за приложенията, които потребителите употребяват и данните, събирани за интензивността им. Информацията съставлява резюме на всички употребявани функционалности на търсачката, в това число гледаните клипове на платформата Youtube, броя на мейлите в Gmail и други.

От интернет колоса оповестяват, че смяната е направена, с цел да може Гугъл Dashboard да се сплоти с другите функционалности за надзор на поверителността. Освен това усъвършенствания има и на мобилната версия на платформата за тя да бъде употребена на всевъзможни устройства.

Потребителите имат и опция да смъкват копие от информацията за тях или да вкарат промени в данните.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР