Интернет е пълен със снимки с знойна блондинка, която пълни“

...
Интернет е пълен със снимки с знойна блондинка, която пълни“
Коментари Харесай

Защо шофьорите използват слънчогледово масло в колата

Интернет е цялостен със фотоси с знойна русокоска, която „ цялостни “ един от контейнерите на двигателното поделение със слънчогледово масло. Забавно и смешно, само че във всяка смешка има и доза истина. Информираните водачи постоянно употребяват този артикул в колите и гаражите си, само че не и за смазване.

По подразбиране растителното масло ще ви бъде потребно в кухнята. Домакините с опит също ще помнят, че слънчогледовото масло може елементарно да „ съживи “ блокиралия „ цип “ на чантата и да победи запушването в мивката. Тази „ добавка “ обаче има и други, доста по-малко изучени „ качества “, които ще оказват помощ доста освен на печката, само че и в гаража.

Например, малко хора към този момент си спомнят, че най-лесният метод да премахнете остатъците от стикера е с „ годното за консумация “ масло: зоната, покрита с остатъците от картинката и лепилото, би трябвало да бъде обработена с олио като се отделят 5-7 минути, с цел да попие и по-късно просто да се в профил цялата нечистотия с парцал. Нищо комплицирано, скъпо или професионално - просто национален опит.

Професионалните водачи, които всяка зима страдат от мокри обувки - сняг и тиня към момента образуват локва, без значение какъв брой вестници и стелки сте поставили - от незапомнени времена те са търкали обувките си със слънчогледово масло, придавайки им резистентност на влага. Дори такава „ отбрана “ да не трае дълго, обаче коства стотинки и приложението няма да отнеме доста време - даже в случай че го вършиме всеки ден. Растителното масло има и други забавни свойства за водачите и притежателите на коли.

Така че, смесено с лимонена киселина, то е в положение бързо и на практика гратис да върне предходния искра на автомобилната пластмаса, " пиано лак " и даже вложки от дърво. Просто би трябвало да смесите двата съставния елемент в равни пропорции, да поръсите няколко капки върху парцал и да разтриете повърхността.

Същото може да се каже и за обработката на кожа: първо, растителното масло е в положение да възвърне и удължи живота на седалките и вложките, връщайки предходния искра. На второ място, с подобен елементарен, " хранителен " препарат, който несъмнено няма да аргументи нито алергии, нито обриви, можете да премахнете следите от обяда на детето и даже лепкава дъвка - просто би трябвало да намажете засегнатата област на седалката с масло и след пет до 10 минути премахнете дъвката с парцал без следи и разочарования.

Опитът е освен разследване на сложни неточности, само че и забележителен принос за икономисване на фамилния бюджет, както и същинско фамилно имущество, което може и би трябвало да бъде наследено. В последна сметка, актуалните принадлежности не са толкоз по-скъпи, защото не постоянно са налични и използвани, а методите на родителите и бабите и дядовците ви разрешават да се справите със задачата по-бързо и тъкмо в този момент.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР