Интересно признание направи асът на Арсенал Джак Уилшър. Той разкри,

...
Интересно признание направи асът на Арсенал Джак Уилшър. Той разкри,
Коментари Харесай

Уилшър: Венгер ми каза, че мога да си ходя, но се борих

Интересно самопризнание направи асът на Арсенал Джак Уилшър. Той разкри, че е имал диалог с мениджъра Арсен Венгер преди началото на сезона, в който намерено му е било казано, че може да си търси нов тим.

Халфът обаче е предпочел да остане в Лондон и да се бори за мястото си. Сега той отново е пред проблем дали има бъдеще при "артилеристите ", тъй като договорът му изтича, само че наподобява не се е отказал.

"Имах прям диалог с Венгер, тъй като нещата кипяха от известно време. Всички бяха наясно, че съм контузен, че имам единствено година контракт и че не бях в проектите му. Затова си поговорихме. Той ми сподели в прав текст, че сега не съм в проектите му, няма да ми предложи контракт и че в случай че имам къде да отида, да го направя. "

"Естествено, не бях удивен от думите му, само че в това време, парченце от мен към този момент знаеше, че това ще се случи. Просто желаех да имам изясненост къде тъкмо заставам в клуба. Той добави, че ще ми дава шансове в Лига Европа и за Карабао Къп и в случай че се показва добре в тях, ще попадна отново в проектите му. "

"Затова взех решение да се стегна и да покажа какво мога. Имаше известно време до затварянето на трансферния прозорец, само че по този начин и не открих това, което търсех. Затова останах и се борих за мястото си. Бил съм и различен път в такава обстановка, тъй че знаех по какъв начин да се измъкна от нея и го направих ", съобщи Уилшър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР