Интересно представяне на Димитър Бербатов пред индийските медии му удари

...
Интересно представяне на Димитър Бербатов пред индийските медии му удари
Коментари Харесай

Треньорът на Бербатов го представи като художник пред индийците

Интересно показване на Димитър Бербатов пред индийските медии му удари треньорът на Керала Бластърс Рене Мюленстийн. Холандецът дефинира Димитър Бербатов като " художник, който внася цвят в играта ".

Българинът подписа едногодишен контракт с индийския тим и за трети път ще има опция да работи със спеца след престоя им в Манчестър Юнайтед и Фулъм.

" И Димитър Бербатов, и Уес Браун бяха доста въодушевени от концепцията да дойдат в Индия и да играят за Керала Бластърс. Както знаем, доста от почитателите на отбора са последователи на Манчестър Юнайтед, тъй че очакванията на всички ни са по някакъв метод да пренесем нещо от " Олд Трафорд " на нашия стадион.

Страхотно е да имам опцията още веднъж да работя и с двамата. Те ще донесат доста опит и качество на тима ", съобщи експертът, " Бербатов е от тези играчи, които мога да сравня с актьор, художник. Някой, който носи цвета в играта ", добави Мюленстийн.

Бербо си е в София и евентуално ще изчака Керала напряко в Европа. Индийците плануват лагер в испанския курорт Марбея от 1 октомври.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР