Интересно какъв е първият отговор на Кристиян Милатинов, когато го

...
Интересно какъв е първият отговор на Кристиян Милатинов, когато го
Коментари Харесай

Това е мъжът, заради когото се разделиха Рачков и Мария Игнатова

Интересно какъв е първият отговор на Кристиян Милатинов, когато го попитат с какво се занимава. Къдрокосият мъж, прочут и като Крис Испанеца от сериала „ Полицаите от края на града” по Нова тв, не е единствено артист. Той е играл в цирка като дете с баща си, след това е бил футболист – интервал, в който става младеж на „ Барселона” и рита с Лионел Меси.

Кристиян, който на 20 февруари ще чества 35-тия си рожден ден, е още и модел, освен това се е снимал в рекламни акции на международно известни марки. Покрай тези си занимания, той се среща и работи със международни звезди и открива актьорството. Днес се занимава и със спортна хореография. Интересна му е и фотографията, написа таблоидът " Уикенд ".

„ Никой не споделя, че би трябвало да си единствено в едно и да действаш единствено с него, с цел да станеш най-хубавия. Има доста и разнообразни пътища”, споделя Кристиян. Повечето хора живеят рутинно и по еднакъв метод до старини. А той обича разнообразието. „ В това е и еволюцията. Не да правиш едно и също в продължение на години. Да, това ще значи, че си огромен експерт. Но в случай че правиш и други неща, това не ти пречи да бъдеш професионалист”, счита артистът. Освен това той има вяра, че придвижването, пътуването обогатява и отваря светогледа. А Кристиян много е пътувал. Първо с родителите си, а след това и самичък.

Майка му е археолог, а татко му бил цирков актьор – акробат в група Ковачеви. Кристиян не е избрал някоя от техните специалности, тъй като също като тях слуша сърцето си. От 6-годишен е на сцена. Играел с татко си във вариететни стратегии. Били дуо „ Крис Милър”. Баща му бил огромният каубой, а Крис – дребният каубой. Таткото стъпвал на пирони, като пазел баланс, а момчето се качвало на гърба му. Имало и много занимателни моменти, защото представянето им имало и детайли на скеч.

На 7 години Кристиян почнал да тренира футбол в тима в Сливница, където живеел, като играел и баскетбол. Когато бил на 12, от „ Сливнишки герой” го взели в „ Септември”, само че не след дълго се върнал в първия тим, а след това отишъл в „ Левски”. Родителите му се развели, само че поравно се грижели за него. Кристиян траял с футбола и в Испания, където се преместил с майка си. Настанили се в градче, покрай Валенсия. След време татко му получил ангажимент с вариететна стратегия в Барселона. Кристиян отишъл да го види и се влюбил в града. Малко по-късно се появила опция да играе във „ Валяреал”, само че татко му предложил да се върне при него и да пробват във футболен клуб „ Барселона”. Идеята била, че Христо Стоичков към този момент е там и може би ще помогне като съотечественик. По това време Камата учел за треньор. Отивайки на подготвителното игрище, татко и наследник го видели и незабавно се показали. Камата им споделил да дойдат на идващия ден, с цел да се срещнат с Гилермо Амор, шефът на детската школа на „ Барселона”. Така и създали. Гилермо приказвал с сегашния треньор на Кристиян. Малкият гений минал сполучливо пробите и влезнал в школата.

„ Просто би трябвало да вярваш. Хората се опасяват да вършат неща, да пробват. Мислят си, че в случай че сгрешат, ще настъпи краят. Когато си млад, има толкоз доста благоприятни условия. Живеем в супер време. Можеш да правиш в действителност всичко. Но ние сами си слагаме ограничавания. Това е на всички места, освен тук. Хората се въздействат от непознатото мнение. Мислят доста какво ще кажат другите”, споделя Милатинов.

В школата на „ Барселона” той се среща с бъдещите звезди Лионел Меси, с който след години ще се снима и в реклама, и с Жерар Пике. В този интервал Кристиян построява значими личностни качества, основава и доста контакти. Футболът го учи на дисциплинираност, построява темперамент. Както и независимият живот, тъй като Кристиян остава да живее в Барселона, откакто задължението на баща му с вариететната стратегия завършва и се връща в България.

Бъдещият артист напуща школата на „ Барселона”, с цел да играе в „ Жирона”, където изкарва година и половина. Ритал е и за американски тим, само че след това се отхвърля от футбол. Днес се включва в благотворителни шампионати и се занимава с хореография на спортни подиуми за реклами. Има няколко реклами с Меси, Неймар, Роналдо, Пеле, както и с холивудския режисьор Оливър Стоун. Случили се около амплоато на Кристиян на модел.

Той се насочва към тази специалност, когато към момента играе футбол в чужбина. Тогавашната му другарка – манекенка от Бразилия, го завела на кастинг за фотоси и го харесали. „ С тази специалност съм обиколил половината свят”, казвал е той. Кристиян е работел за огромни акции на международни марки, като доста от тях са свързани с футбола. Преди международните шампионати фирмите за спортни артикули снимат много реклами, а българинът е измежду постоянно канените да вземат участие в тях. Така Кристиян имал щастието да се снима в реклами със международни звезди, както и да пътува за фешън задължения до Милано, Париж, Лондон, Берлин, където работел с разнообразни организации. Участвал и в ревюта в седмиците на модата.

Покрай кастингите за модели, Кристиян почнал да върви и на такива за артисти. На 21 години той прави дебюта си в испански сериал, след това се снима в късометражен и пълнометражен филм. За да стане допустимо най-хубав пред камерата, записал да учи в Мадрид. Изкарал и кинокурсове в Париж и Милано.

С кастинг Кристиян, който се е снимал и във кино лентата „ Никой” на режисьора Андрей Андонов, печели ролята си в сериала „ Полицаите от края на града”. Бил в Испания, когато му се обадили, с цел да го поканят. Изпратил видеоматериал, а по-късно пристигнал в България за проби. Преди това изкарал половин година в Лос Анджелис, където играел за тамошния клуб „ Вълците”, само че главната му концепция била да работи като артист. Действал самичък, без сътрудник, само че пък се справил добре и направил контакти с кастинг шефове. Получил роля на аржентински боец в исторически филм, а лентата се снимала в Хавана. Играл и в няколко късометражни ленти. В този интервал пътувал и до Мексико сити, с цел да взе участие в реклами. Кристиян, който като артист се е превъплъщавал още в испанец, италианец и руснак, е горделив и с документалния филм, който създали в Мексико, по негова концепция. Проектът е за футбола на улицата.

„ Установих, че той сплотява небогати и богати. Снимах на игрищата в гетата. Хората си живееха в колиби по брега”, споделя Милатинов. Докато живеел в Лос Анджелис, той се срещнал с много звезди. На празненство се здрависал с артиста и режисьор Мел Гибсън, засичал се и с певицата Майли Сайръс. Познава се със международния топмодел Джон Кортахарена, който е испанец. Кристиян Милатинов се е срещал с доста звезди, само че се впечатлява не толкоз, че е имал тази опция, а от професионализма и достиженията им.

Той не стопира да търси нови професионални благоприятни условия и не се тормози да поема опасности и да опитва в тази посока. Интересува се и от снимка, занимание му е да снима. „ Много хора биха споделили, че би трябвало да се занимаваш единствено с едно нещо и да го държиш до дупка. А има толкоз доста шансове и пътища, по които човек да върви и да се развива. Обичам да диря нови неща и предизвикателства”, споделя Кристиян Милатинов.

Любопитно е, че по време на фотосите на сериала „ Полицаите от края на града”, Кристиян завързва къса спекулация с една от екранните си партньорки - Мария Игнатова, която по това време към момента се пробва да избави любовта си с Димитър Рачков. Скандалът е величествен. И двамата, несъмнено, отхвърлят, само че доста техни сътрудници са очевидци на пристрастеността им. Всъщност, съгласно всемирски хроникьори, точно тази случка на Мария Игнатова кара Рачков дефинитивно да се раздели с нея. Но дали в действителност е по този начин никой не може да каже сигурно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР