Интересно, изборите ли са фабрика, политиците ли са прасета? „Имаме

...
Интересно, изборите ли са фабрика, политиците ли са прасета? „Имаме
Коментари Харесай

М. Константинов: Нищо на никого не помагаме. Това е като фабрика за колбаси – вкарвате прасета, изкарвате колбаси

Интересно, изборите ли са фабрика, политиците ли са свине?

„ Имаме неповторима система за обработка на информацията, по света няма такава система. Всеки, който твърди, че „ Информационно обслужване “ манипулира резултатите или е измамник, или не схваща нищо. Може и да е композиция от двете “, побърза да се отбрани той в ефира на Нова Нюз.

По думите на тези избори работата по обработката на резултатите била четири пъти повече в сравнение с предходните парламентарни избори през 2017 година

„ С второто вкарване и с грешките работихме с 13 млн. цифри, а на предходните избори – с 3 млн. цифри “, добави ръководителят на борда на „ Информационно обслужване “.

„ В България работи така наречен двойна пропорционална система, като един път разпределението е на национално ново. В момента тежестта на един мандат, „ цената “ му е към 11 000 гласа “, изясни още той.

По думите му наложително би трябвало да се вкара дейна регистрация.

„ Политиците от време на време се сещат за това и след това го не помнят. Гарантирам, че и в този момент ще го не помнят до идващите избори “, уточни проф. Михаил Константинов.

„ В момента над Черноморието надвисва война. България ще бъде директен участник. България влиза във война. България е член на НАТО и е там, където се намира войната. В такава обстановка е закононарушение да нямаме държавно управление. Нека да има държавно управление. Теснопартийните въпроси нямат значение. Всички би трябвало да бъдем единни и да посрещнем предизвикването, което ни чака. Премиер би трябвало да бъде човек, който е признат от обществото и от политическата класа, и който да преведе страната през бурята, през която би трябвало да преминем “, изрече се той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР