Интересен наследник ще има Любо Пенев в ЦСКА. Известно е,

...
Интересен наследник ще има Любо Пенев в ЦСКА. Известно е,
Коментари Харесай

Стана ясно кой ще замени наказания Любо Пенев

Интересен правоприемник ще има Любо Пенев в ЦСКА. Известно е, че треньорът на „ алените “ е осъден за идващите два мача – против Царско село и Монтана. При това състояние тимът ще бъде воден от неговата дясна ръка Пабло Караско Гомес.

Младият испанец е в щаба на Любо Пенев от 2019 година. Пабло Караско е кондиционен треньор и е експерт по рехабилитация на спортисти след травми. Той е приключил спортни науки в университета „ Пабло де Олавиде “ в Севиля, само че е забавно, че част от следването му е минало в НСА по програмата „ Еразъм “.

В момента прави и докторантура в родната спортна академия. Оттам идва и отличното му притежаване на български език. От треньорския профил на Пабло Караско излиза наяве, че той е последовател на наложената от Хосеп Гуардиола в Барса тактичност „ тики-така “, обичаната му скица е 4-1-4-1, която бе налагана в последно време в Царско село, както и избира зоновото покритие при статичните положения, написа „ Мач Телеграф “.

Пабло Караско стартира в България през 2013-а като кондиционен треньор в школата на Локомотив София, по-късно минава в школата на ДИТ, а работи и в столичния Септември. Следва престоя в Ал Мерейх от Судан, а доскоро повече от 2 години става част от щаба на Любо Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР