Интересен коментар по темата с оставката на Цвета Караянчева Цвета

...
Интересен коментар по темата с оставката на Цвета Караянчева Цвета
Коментари Харесай

Марешки: Нямам намерение да ставам хомосексуалист, за да се харесвам на БСП

Интересен коментар по тематиката с оставката на Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на направи водача на ВОЛЯ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967. Той сподели, че партията му ще застане зад ръководителя на Народното събрание и насочи рецензия към това, че Българска социалистическа партия си прави пиар.

"Аз бих се засрамил от тези 2 часа спор. Кризата с COVID-19 се задълбочава, а ние си приказваме "Стани, с цел да седна ". Нямам никакво желание да ставам педераст, с цел да почна да се одобрявам на сътрудниците от Българска социалистическа партия ", съобщи Марешки.

"Ако би трябвало да свалим Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, с цел да сложим Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, ние сме изрично срещу. Замислете се, накъде водите страната! Дайте опция! Да не приказваме, че двама генерали в този момент ги няма и са оставили дами (Борисов и Радев, бел. ред.) ", продължи още водачът на ВОЛЯ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР