Интересът към инвестиции в недвижими имоти расте с високи темпове

...
Интересът към инвестиции в недвижими имоти расте с високи темпове
Коментари Харесай

Атрактивни предложения за инвестиции в недвижими имоти във Варна


Интересът към вложения в недвижими парцели пораства с високи темпове през последните години в България. Развиващата се стопанска система и повишаващите се приходи в страната изясняват засиленото търсене на жилища. Подобен вид инвестиция е придружен от голям брой разбори и решения от страна на купувачите, като едно от най-важните е изборът на сигурен и одобрен вложител!

Град Варна е един от най-бързо разрастващите се имотни пазари в България сега. Атрактивно предложение в бранша на недвижимите парцели в града е огромният план „ Фемили Гардън “ на един от надеждните вложители в района - ЯВОР АД .

Комплекс " Фемили Гардън " се намира в необятния център на град Варна, на ул. Орех. Мястото е отзивчиво без високи здания наоколо. Общата разгъната повърхност е 33 000 кв. м, ситуирани в дворно място от 23 дка, със стъпка на застрояване 4 200 кв. м. Сградите са три и са разположени в краищата на имота, като най-малкото разстояние сред тях е 50 м.

Основната постройка се състои от 5 секции, втората – от една, а третата – от три.



Проектирането и стартирането на продажбите на секциите в комплекса се реализира в два стадия: първи стадий : секции Явор, Бреза, Чинар, Топола, Акация и Магнолия (през август 2019 г.) и втори стадий : секции Кипарис, Кедър и Ела (през пролетта на 2020 г.).

Продажбите стартираха в края на август тази година и все още са продадени към 70% от жилищата в проектираните секции.

Голяма част от наличните свободни жилища са с удобно югоизточно ревю и удобни пространства. На разположение са преференциални оферти за двустайни, тристайни и четиристайни жилища.

Всеки вход е с друга височина – от 9 до 16 етажа. Това оживление във височина е ловко употребявано от архитекта и за първи път във Варна ще бъдат издигнати здания в архитектурен жанр " Холандска улица " .

Комплекс " Фемили Гардън " ще разполага и с величествен парк от 10 дка , в който няма паркоместа и пътища за коли, a зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детски площадки, зонирани по възраст, открита спортна площадка, оборудвана с фитнес уреди, полянки и алпинеуми.

Този зелен парадайс ще бъде по джоба на всеки. Поддръжката на парка и всички зелени площи ще се реализира от ЯВОР АД против символичните на годишна база – 90 лева за едностайните и двустайните жилища и 110 лева за тристайните и четиристайните. Този размер на таксата ще бъде закрепен за петгодишен интервал и посочен в предварителните контракти.



Партерите на секциите Кедър, Кипарис и Ела, както и втория етаж на Ела са планувани за търговски и офис пространства . Тези площи, към момента не са продадени и са подобаващи за детска занималня, аптека, просторна и съвременна фитнес зала, кафе-сладкарница и други Партерните пространства се оферират на цени по 700 евро без Данък добавена стойност на кв. м. за пространства над 100 кв. м. и по 800 евро без Данък добавена стойност за пространства под 100 кв. м. На втория етаж на секция Ела също ще има опция за позициониране на търговски и офис пространства, като те се оферират на цени от 600 евро без Данък добавена стойност на кв. м. без значение от площта. Закупените пространства ще бъдат напълно проектирани съгласно бизнес потребностите на клиентите .

Други дейни планове на ЯВОР АД сега са първокласният жилищен комплекс с неповторима морска панорама „ Азимут “ на бул. „ Св. Св. Константин и Елена “ и внушителната и съвършено устроена постройка „ Младост “ с отзивчива и комфортна локация в едноименния варненски квартал.

За тези и други планове на ЯВОР АД, посетете http://www.yavorad.com.

*публикация

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР