Интересът към инвестирането в злато може да се е увеличил

...
Интересът към инвестирането в злато може да се е увеличил
Коментари Харесай

6 интелигентни начина да използвате златото във вашето инвестиционно портфолио

Интересът към вложението в злато може да се е нараснал доста през последната година, само че благородният метал от дълго време е скъп от вложителите поради неповторимите преимущества, които предлага. Например златото от дълго време се счита за актив-убежище, ценено поради способността му да резервира благосъстоянието и да работи като хедж против икономическата неустановеност, което е огромна част от повода толкоз доста вложители да го прибавят към своите портфейли.

И в случай че обмисляте инвестиция в злато, това може да е интелигентен миг да го извършите. Цените на златото освен се повишават, само че и непрекъснатата инфлация продължава да оказва въздействие върху цената на $. И геополитическото напрежение и високите лихвени проценти също вреди на стопанската система – само че златото може да помогне за отбрана против загуби, породени от този вид проблеми.

Въпреки това, има доста разнообразни способи за вложение в злато, от закупуване на златни кюлчета и монети до подготовка за пенсиониране със златна самостоятелна пен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР