Интер постигна победа с 2:1 при гостуването си на Удинезе

...
Интер постигна победа с 2:1 при гостуването си на Удинезе
Коментари Харесай

Интер остава в играта за Скудетото, нерадзурите с ценен успех над Удинезе

Интер реализира победа с 2:1 при гостуването си на Удинезе в дуел от 35-ия кръг на Серия " А ". Иван Перишич (12 " ) и Лаутаро Мартинес (39 " ) означиха двата гола за " нерадзурите ", а Игнасио Пусето (72 " ) беше прецизен за " фриуланите ". Така " змията " не позволи градският противник Милан да усили задатъка си в борбата посред им за Скудетото.
 Емполи - Торино 1:3 в мач от Серия
Позабравеният Белоти подсети за себе си с хеттрик за Торино

" Биковете " надделяха като посетител Емполи с 3:1

Двубоят се разви по съвършен метод за " нерадзудите ", които поведоха в резултата още в 12-та минута. Федерико Димарко центрира от ъглов удар и откри на близката греда Иван Перишич. Хърватинът надскочи персоналния си надзирател и с глава осъществя за 1:0.

Хората на Симоне Индзаги диктуваха играта и след гола, само че Димарко и Джеко не съумяха да удвоят резултата. Лаутаро Мартинес пък стреля около вратата.

Така се стигна до 36-та минута, когато Лаутаро беше изведен самичък против Силвестри, който мазета удара му. Топката обаче попадна в Един Джеко, който се строполи в наказателното поле. Първоначално реферът не отсъди дузпа, само че откакто прегледа обстановката с ВАР уточни бялата точка. От нея Лаутаро уцели греда, само че по-късно направи добавка с глава на празна врата и повиши преднината на Интер на 2:0.
 Милан победи Фиорентина с 1:0 в мач от Серия
Титлата е все по-близо! Милан се изтеза, само че победи Фиорентина

Вратарска неточност оказа помощ на " росонерите "

Домакините означиха в 72-ата минута. Деулофеу изтеза Ханданович с прелестно осъществяване на свободен удар. След разбъркването в наказателното поле Удоджи подаде на метри от вратата на Пусето, който с лекост вкара за 1:2.

До края Удинезе натисна, а Интер най-вече се отбраняваше. Домакините обаче по този начин и не стигнаха до съществено голове състояние.
 Ювентус победи Венеция с 2:1 в Серия А
Ювентус се изтеза за победа над Венеция

Отборът на Алегри направи слаб мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР