Интер (Милано) изтръгна 1:0 от Атлетико (Мадрид) в първи мач

...
Интер (Милано) изтръгна 1:0 от Атлетико (Мадрид) в първи мач
Коментари Харесай

Интер взе минимален аванс срещу Атлетико

" Интер " (Милано) изтръгна 1:0 от " Атлетико " (Мадрид) в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига, игран на " Сан Сиро ".

Това беше девета поредна победа за отбора на Симоне Индзаги във всички шампионати, като тимът съумя и да резервира вратата си суха.

Победното попадение вкара резервата Марко Арнаутович в 79-ата минута. Това стана откакто Лаутаро Мартинес се измъкна самичък против вратаря на испанците Ян Облак, който парира удара му с тяло, само че Арнаутович бе прецизен при добавката.

Австрийският таран можеше да се разпише още с първото си допиране на топката в мача при започване на втората част, само че ударът му след центриране на Федерико Димарко профуча около гредата.

В края на мача Алваро Мората бе доста близо да изравни резултата с удар с глава, само че топката мина настрана от задачата.

Самуел Лино от испанския отбор също направи два огромни пропуща още при 0:0, като не съумя да уцели очертанията на вратата, защитавана от Ян Зомер.

В другия мач от вечерта ПСВ " Айндховен " и " Борусия " (Дортмунд) приключиха 1:1 и оставиха развръзката за реванша в Германия. В средата на първото полувреме някогашният нападател на нидерландския отбор Дониел Мален огорчи някогашния си тим след асистенция на Марсел Забицер.

Домакините изравниха от дузпа, изпълнена от Люк де Йонг, отсъдена за нарушаване на Матс Хумелс.

След изравнителния гол в 56-ата минута и двата тима внимаваха най-вече да не изгубят, като явно резервираха част от козовете си за ответния дуел. И двата реванша са след три седмици.
Резултати на осминафиналите в ШЛ
" Копенхаген " -  " Манчестър Сити " 1:3

" Република България Лайпциг " - " Реал " (Мадрид) 0:1

" Пари Сен Жермен " -  " Реал Сосиедад " 2:0

" Лацио " -  " Байерн " (Мюнхен) 1:0

" Интер " (Милано) - " Атлетико " (Мадрид) 1:0

ПСВ " Айндховен " - " Борусия " (Дортмунд) 1:1

Днес са мачовете " Порто " - " Арсенал " и " Наполи " - " Барселона ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР