Интер е все по-близо до привличането на защитника на Атлетико

...
Интер е все по-близо до привличането на защитника на Атлетико
Коментари Харесай

Интер все по-близо до Вршалко

Интер е все по-близо до привличането на бранителя на Атлетико Мадрид Шиме Вршалко. " Нерадзурите " са решени да подсилят дясната зона на отбраната си, като хърватинът е първи избор за тази цел пред Матео Дармиан и Давиде Дзапакоста.

Според информация на " Гадзета дело Спорт ", самият футболист също има предпочитание да се завърне в Италия и е помолил шефовете на Атлетико да не му вършат пречки за този трансфер. Освен това той не е в най-хубави връзки с треньора на " Дюшекчиите " Диего Симеоне. В същото време хърватинът е останал поласкан от сериозното предпочитание на Лучано Спалети да го има в състава си.

Офертата на Интер за Вршалко е за едногодишен наем против 6 милиона евро и алтернатива за откупуване на стойност 25 милиона евро. От Атлетико не са останали изключително впечатлени от това предложение, още повече, че те избират да продадат играча, а не да го дават чартърен. От друга страна обаче желанието на хърватина да си тръгне е сложило испанците в неизгодна позиция.

Все още обаче договарянията сред двата клуба не престават, като те не бързат с завършването на договорката, защото Вршалко сега е на отмора, откакто игра на финала на международното състезание.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР