Интер е фаворит срещу Лудогорец, но може да ги изненадаме

...
Интер е фаворит срещу Лудогорец, но може да ги изненадаме
Коментари Харесай

Генчев: Интер е фаворит, но и Лудогорец има шансове

" Интер е любимец против Лудогорец, само че може да ги изненадаме много неприятно ". Това съобщи в изявление за " Хоризонт " Станислав Генчев. Досегашният старши треньор на първенците изрази мнение, че Лудогорец е можел да има и по-лесен противник при тегленето на жребия за 1/16-финалите от шампионата Лига Европа.

Както е известно, тимът на Лудогорец ще играе против италианския гранд Интер в 1/16 финалите на футболния шампионат Лига Европа, реши тегленият чоп през днешния ден. Лудогорец е хазаин в първата среща на 20-ти февруари, а реваншът е седмица по късно в Милано.

" Интер е любимец, само че това не значи, че ще излезем като обречени против тях. Имаме шансове, ще се подготвим добре и може да ги отстраним. Първата среща е в Разград и при добър резултат може да разчитаме и на краен триумф. Можеше да имаме и повече шанс при този чоп, само че към този момент всичко е ясно. Играем против Интер. Със сигурност този тим е доста по-силен от съперниците, с които играхме в шампионата Лига Европа досега. Лудогорец обаче има задоволително опит в Европа и няма да излезе като жертван. За нас даже е по-добре, че ще няма да ни поставят любимци. Така и футболистите ще бъдат спокойни и покажат същинските си благоприятни условия ", добави Станислав Генчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР