Интер допусна нова грешна стъпка в шампионата на Серия А,

...
Интер допусна нова грешна стъпка в шампионата на Серия А,
Коментари Харесай

Нов резил за Интер, изложи се срещу слабака СПАЛ!

Интер позволи нова неверна стъпка в шампионата на Серия " А ", откакто футболистите на Лучано Спалети се издъниха в края при визитата си на претендента за изпадане СПАЛ, който е дилетант в елита на италианския футбол през този сезон.

Това обаче не попречи на лимитирания откъм бюджет и класа новобранец да стигне до 1:1 против " нерадцурите ", които след блестящия старт в шампионата, в последно време записват издънка след издънка.

През първото полувреме Интер на пръв взор контролираше събитията, само че по този начин и не успяваше да стигне до попадение, заради което двата тима се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

Втората част стартира с чудноват автогол, който даде преднина на гранда от Милано. Перишич центрира, а Викари от никакво състояние по този начин прати топката към вратата, че не остави шансове на своя съотборник под рамката - 1:0 за Интер!

Домакините се пробваха да трансформират отрицателния процес на събитията и бяха покрай равнене, само че Куртич и Антенучи не съумяха да поразят задачата, а Жоао Кансело можеше да удвои резултата за Интер, само че пропусна от положителни позиции.

Кулминацията пристигна в края на мача, когато Алберто Палоски нанесе голов удар във вратата на Ханданович след безредие в наказателното поле Интер - 1:1!

Така Интер не съумя да победи в шести следващ дуел от Серия " А ".

СПАЛ - Интер 1:1

0:1 Викари 49`
1:1 Палоски 90`

 Снимка 336872
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР