Интензивните сесии с всякакви делегати продължиха до малките часове на

...
Интензивните сесии с всякакви делегати продължиха до малките часове на
Коментари Харесай

Ново, по-силно предложение за климата, публикувано на COP28, но не призовава за постепенно премахване на изкопаемите горива

Интензивните сесии с всевъзможни делегати продължиха до дребните часове на сряда сутринта. Тогава ръководеното от Обединените арабски емирства президентство показа на делегати от близо 200 народи нов централен документ - наименуван световен обзор - тъкмо след изгрев слънце в град, издигнат от доходи от нефт. Това е третата версия, показана за към две седмици.

Целта на световната равносметка е да помогне на нациите да приведат националните си проекти за климата в сходство с Парижкото съглашение. Земята е на път да усъвършенства върха за най-гореща година, застрашавайки човешкото здраве и водейки до все по-скъпи и смъртоносни рискови метеорологични условия.

На нациите бяха дадени няколко часа, с цел да видят какво прави президентът на COP28 Султан ал Джабер и екипът му продуцира. След това те ще се срещнат на сесия, която може да докара до приемането му или да върне договарящите за спомагателна работа.

Някои от езика, който най-вече разстрои нациите, призовав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР