Интензивен трафик към Турция заради гастарбайтери и туристи. През последните

...
Интензивен трафик към Турция заради гастарбайтери и туристи. През последните
Коментари Харесай

Интензивен трафик на „Капитан Андреево“

Интензивен трафик към Турция поради гастарбайтери и туристи. През последните дни потокът от работещи зад граница се усили доста. Причината - обичайно през лятото те се прибират от Западна Европа към родината си, наближава и Курбан байрам.

В събота сутринта задръстването не е толкоз огромно, само че трафикът е натоварен. Данните на „ Гранична полиция " демонстрират, че през предишния уикенд към Турция са минали 35 000 автомобила с 80 000 пасажери.

Само за последните две денонощия приблизително са прекосявали по 10 000 коли с по близо 30 000 души. Тези числа гонят върховете за лятото.

От „ Пътна полиция " приканват да бъдем извънредно деликатни на пътя към границите с Турция и Гърция.

„ В летния интервал, изключително този на отпуските, ще бъде засилен контролът по главните пътни посоки, както на изходите от регионалните и общинските центрове, по този начин и по първокласните пътища и Автомагистрала „ Марица ", където са позиционирани механически средства за надзор на активността. Ще бъде осъществяван и линеен надзор ", изясни началникът на „ Пътна полиция " -Хасково Димо Чобанов.

Събота сутринта беше белязана от няколко случая на автомагистрала „ Марица ". Камионите се оказват причина за това, тъй като паркингите преди граничния пункт не са задоволителни и по аутобана има струпани камиони.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР