Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)

...
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)
Коментари Харесай

Интензивен трафик на границата с Румъния и Турция

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция, оповестяват на уеб страницата си от " Гранична полиция " по данни към 18:00 часa.
Прочетете още
Трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " на излаз от страната към Румъния. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия, като секторът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, а придвижването се контролира.

Интензивен е и трафикът за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз от страната към Турция.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През пунктовете " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси, осведомят от " Гранична полиция ".

Нормален е трафикът и на всички гранични пунктове със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, напомнят от " Гранична полиция ".

Трафикът е естествен на всички гранични пунктове и с Република Северна Македония.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР