Интензивен е трафикът на гранични пунктове с Румъния и с

...
Интензивен е трафикът на гранични пунктове с Румъния и с
Коментари Харесай

Интензивен сутрешен трафик по границата с Румъния и Турция

Интензивен е трафикът на гранични пунктове с Румъния и с Турция за товарни коли на излаз, оповестява Главната дирекция " Гранична полиция " - Министерство на вътрешните работи към 06:00 ч. тази заран.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " на излаз за товарни коли. Фериботът по линията Граничен контролно-пропусквателен пункт " Свищов " - Зимнич е прекратил работа заради щета.

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево на границата с Турция на излаз за товарни коли.

Нормален е трафикът на всички гранични пунктове с Гърция. През пунктовете " Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични пунктове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР