Интензивен e трафикът е по АМ Струма и главен път

...
Интензивен e трафикът е по АМ Струма и главен път
Коментари Харесай

Интензивен трафик по АМ Струма и Е-79 в посока Гърция

Интензивен e трафикът е по Автомагистрала „ Струма " и основен път Е-79 в посока Гърция. Движението и сега е по обходния маршрут сред Дупница и Бобошево, поради затворения сектор на автомагистралата след пожар в хранилище за боклуци.

Повечето водачи, които пътуваха по пътя за Гърция в посока Кулата, споделиха, че придвижването в почивния ден е било относително умерено, въпреки и постепенно. Някои от тях, обаче, се оплакаха, че имало водачи, които не спазвали рестриктивните мерки на скоростта в този сектор.
На Усойка горе с 80-100 летят джиповете. Румънци, украинци, това е неосъществим трафик.
Много от водачите бяха недоволни и от незадоволителните и неразбираеми, съгласно тях, указателни табели. Особено се затруднявали водачите на колите с непозната регистрация.
В интерес на истината не бих споделил, че маркировката е задоволително разбираема за чужденците. За хора, които не познават нашите условия и придвижване по пътищата.Хората стопират, чудноват се, навигация бърка, автомагистрала бърка, въртят те назад отново.И вие ли се объркахте? - Обърках се, да, тъй като горе там, където стопира автомагистралата, има табели насам и към този момент тук при кръговото, безусловно се губи връзката. Така че комплицирано е и не са го създали както би трябвало.
От полицията в Дупница обясниха, че през целия ден е имало два дежурни екипа пътни служители на реда, които да реагират при възможни тапи и тапи от коли и да оказват помощ придвижването да става по-лесно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР