Интелигентните хора са умни, енергични и гладни за знания. И

...
Интелигентните хора са умни, енергични и гладни за знания. И
Коментари Харесай

10 фрази на интелигентните хора

 Интелигентните хора са умни, енергични и гладни за познания. И все пак почитат себе си и хората в близост. Те знаят, че всяка сполучлива история се основава на дейности, а всяко деяние е рожба на една мисъл. Точно по тази причина думите, които си споделяме, са доста значими.

„ Ако никой не желае, ще го направя аз! "
Най-лесния метод да разпознаете себе си е да извършите нещо, което другите не биха, тъй като е прекомерно мъчно – а и по този начин ще получите потребни познания.

„ Не беше толкоз зле. "
Всяка загуба е късмет да научим нещо ново и да преодолеем компликациите. Проблемите са неизбежни, по тази причина се справете с тях по лесния метод.

„ Не мога да направя всичко през днешния ден, само че най-малко ще стартира. "
Плановете ни не са от голяма важност, в случай че отлагаме реализацията им. Но в случай че създадем една дребна стъпка през днешния ден, ще ни е по-лесно да продължим на следващия ден.

„ По-малко думи, повече дейности! "
Хората, които приказват доста за достиженията си, се заблуждават, в случай че мислят, че това ги прави забележителни.

„ Мнението на другите не трябва да ме тревожи. "
Животът си е ваш, по тази причина вие решавате по кой път да тръгнете. Може да се вслушате в околните си, само че даже и това не би трябвало да е нещо, което вършиме прекалено много.

„ Ще ти покажа всичко. "
Понякога ви би трябвало крепък товар от гняв, с цел да започнете да вършиме нещо. Може да го наречете детинско, само че факт е, че работи.

„ Може да не съм съвършен, само че мен ме устройва. "
Нашият перфекционизъм може да ни стопира да вършим нови неща и да ни лишава от доста задоволство. Важно е да не допуснем това да се случи. Правете каквото можете, както можете, и го оставете да живее.

„ Следващият път по-добре. "
Ако сте създали нещо добре, не спирайте. Винаги мислете по какъв начин да го подобрите.

„ Не се опасявам да благодаря на някого откровено. "
Тези, които могат да показват благодарността си към другите, живеят по-щастливо. Не им благодарете единствено официално – бъдете откровени в благодарността си.

„ Колкото повече пробвам, толкоз по-добър ставам. "
Често откриваме, че не сме изключително надарени в някоя среда. Но не става въпрос единствено за гения – триумфът постоянно намира тези, които работят крепко.

Инфо: www.spisanie8.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР