Интелигентните хора никога не спорят с глупаци. А ако някой

...
Интелигентните хора никога не спорят с глупаци. А ако някой
Коментари Харесай

Кои са петте тайни на интелигентните хора

Интелигентните хора в никакъв случай не спорят с простаци. А в случай че някой не им харесва, те знаят по какъв начин вярно да поддържат връзка с него.

Човекът не е $ – той не може да се харесва на всички

Умните хора схващат, че на Земята живеят огромен брой хора, и сигурно ще се откри подобен (и евентуално освен един), който ще има радикално противоположна позиция. Но това не значи, че този човек (или хора) е неприятен. Можете да не сте съгласни с него за някои неща и даже да започнете спор, само че както се знае – в разногласието се ражда истината.

Умните хора постоянно ще намерят точните думи

Независимо от това, което умният човек си мисли или усеща към различен човек, той постоянно е вежлив. Дори в случай че са го нагрубили (или са употребявали против него внезапна дума), интелигентният човек постоянно остава спокоен. А реакцията към съперника постоянно може да бъде “красива ”.

Умните хора са егоцентрични

Мъдрият човек не се разпилява за другите. Дори, когато някой го ядоса, той постоянно мисли за следното – какво значи това възприятие за него. Защото от време на време това, което не се харесва на някого, е отражение на вътрешни дефекти.

Основното нещо е …. да се диша

Когато някоя “уникална ” персона докара образован човек до нервна рецесия, той прави пауза и поема надълбоко мирис. И за следващ път с цел да не хаби своите нервните кафези, интелигентният човек отива да пие кафе. И се зарежда с жизненост, и всички са непокътнати.

Умните хора знаят по какъв начин да пазят отдалеченост

Ако всички способи и дихателни практики не оказват помощ, интелигентните хора ловко резервират отдалеченост от тези, които не харесва. Нека просто да вървят по пътя си.

Инфо: Другите новини

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР