Институции и граждански организации се включиха в благотворителна кампания „Осинови

...
Институции и граждански организации се включиха в благотворителна кампания „Осинови
Коментари Харесай

Община Враца се включи в благотворителната кампания „Осинови врачанско семейство“ /снимки/

Институции и цивилен организации се включиха в благотворителна акция „ Осинови врачанско семейство “, която се провежда за 18-та поредна година в града, оповестиха от локалната администрация във Враца.
Събитието се организира пред паметника на Людмил Кирков.
Зам.-кметът Петя Долапчиева поздрави уредниците и приветства всички присъстващи за положителната идея.
Кметът Калин Каменов ще зарадва с дарове 3-годишно момиченце, което си е поискало за Коледа детска брошура, състезателен екип, комплект домашен уреди и лакомства.
С дарове ще зарадват децата и заместник-кметовете Мария Попова, Александър Владимиров, Цветан Стойчков и секретаря на Община Враца – Нина Дакева.
Зам.-кметът Петя Долапчиева и регионалният шеф Малина Николова връчиха и премиите за инженер и преподавател на годината на Инж. Цветан Цветков и инж. Димитър Иванов.
На събитието участваха още ръководителят на Общинския съвет доктор Владимир Христов, общински съветници, зам.областният шеф Мирослав Комитски, шефове на просветителни и културни институции и други
Кампанията ще продължи доникъде на декември и има за цел да подкрепи обществено слаби фамилии и техните деца с дарове за коледните и новогодишни празници. В благотворителното дело са включени повече от 100 деца от учебни заведения и детски градини.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР