Институтът за здравно образование – София започна кампания в Северозападна

...
Институтът за здравно образование – София започна кампания в Северозападна
Коментари Харесай

Безплатни консултации за хора със сърдечна недостатъчност организират във Враца

Институтът за здравно обучение – София стартира акция в Северозападна България, ориентирана към хората с диагноза "сърдечна непълнота ". Във Врачанска област живеят над 5000 души с такава диагноза, като 90% от тях са над 65-годишна възраст. Сърдечната непълнота е най-честата причина, заради която възрастните хора влизат в болница. Освен пациентите страдат и техните близки.
Под управлението на доктор Иван Герчев, експерт кардиолог от Сити Клиник – Монтана, който работи и във Враца, ще се проведат безвъзмездни съвещания на хора с това заболяване, за те да бъдат осведомени за нови благоприятни условия за лекуване, да се понижи честият престой в лечебни заведения, да се удължи животът им.
Безплатните съвещания ще бъдат извършени във Враца на 31 октомври и 7 ноември, след авансово наложително записване на час на тел. 070010126 (на цената на градски диалог, съгласно тарифния проект за мобилни мрежи). Телефонът е отворен всеки работен ден от 10 до 17 ч.
Прегледите са предопределени за пациенти с към този момент сложена диагноза, с влошени недоволства от зной, отмалялост, сърцетуптене, отоци по краката, както и тези, които постоянно влизат в болница във връзка болестта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР