Инсталира се и новата ангиографска апаратура В подкрепа грижата за

...
Инсталира се и новата ангиографска апаратура В подкрепа грижата за
Коментари Харесай

Готов е новият ангиографски сектор в МБАЛ „Югозападна болница“, Сандански

Инсталира се и новата ангиографска инсталация

В поддръжка грижата за болните и повишение качеството на опазването на здравето в района, община Сандански построи нов, ангиографски бранш към отделението за образна диагностика на МБАЛ „ Югозападна болница “, Сандански.

В момента се конфигурира новата, висококачествена ангиографска инсталация за инвазивна диагностика и лекуване на сърдечно – съдови болести, с която ще се увеличи качеството на образната диагностика и опазването на здравето.

Новоизграденият бранш е с обща площ близо 100 кв. м., от които в 40 кв. м., по условие, ще бъде ситуиран новият - последно потомство ангиограф. Старият ангиограф, с който разполага болничното заведение, ще бъде употребен като авариен. Втората зала на ангиографския бранш ще разполага с помещение за подготовка на пациента, хигиеничен възел, техническо помещение, а командната компютърна зала за съществуващия ангиограф ще се употребява и за новия уред, като се планува връзка сред тях.

Едноетажната пристройка е застроена към съществуващата постройка на болничното заведение като е обезпечен и достъп за хора в неравностойно състояние.

Добрата грижа за здравето на хората е обвързвана с висококвалифицирани експерти и съвременна здравна инсталация, а отличната взаимна работа сред община Сандански и управлението на болничното заведение, са причина за висококачествено здравно обслужване и грижа за пациентите на МБАЛ „ Югозападна болница “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР