Инстаграм Температурите у нас вече значително се снижиха, но това не

...
Инстаграм
Температурите у нас вече значително се снижиха, но това не
Коментари Харесай

Варненката Гери-Никол сподели снимка от Италия, феновете я нападнаха

 Инстаграм Температурите у нас към този момент доста се снижиха, само че това не пречи на певицата Гери-Никол да събира витамин " Д “. Малко преди да се скрият и последните слънчеви лъчи, тя реши да прекара свободното си време на отмора в Италия. За това се похвали самата изпълнителка на " Яката дупара “ с обява в обществените мрежи.

Тя показа с почитателите си фотография от Венеция, на която театралничи в черна прилепнала рокля, а на заден декор се разкрива красивата фасада на най-известната черква в града – базиликата Сан Марко, която е и един от най-прочутите образци за византийска архитектура.

Феновете обаче не се концентрираха върху италианския архитектурен искра, а вместо това доста от мненията бяха ориентирани срещу визията на Гери-Никол.

" Лицето е ужасно омазано с фотошоп, каква е тази челюст на последната фотография. Момичета, разберете, че като си пускате естествени фотоси изглеждате в пъти по-добре! “, възмутено означи един от почитателите й.

Припомняме, че неотдавна певицата събираше загар и от плажовете на прилежаща Турция в Истанбул. Тя показа кадър от едно от най-оборотните заведения в турския мегаполис – Ruby Istanbul, което е по едно и също време ресторант и нощен клуб. На фотоса позираше на една от терасите в черен изрязан мини жуп с огромна панделка и топ в същия цвят. И тук почитателите й незабавно заляха фотографията с мнения, а някои от феновете и видяха, че певицита е свалила килограми.

" Да не си отслабнала? “, написа един от тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР