Инстаграм Ослепителната блондинка Корина Копф има почти два милиона последователи в

...
Инстаграм
Ослепителната блондинка Корина Копф има почти два милиона последователи в
Коментари Харесай

Ето как звезда в социалните мрежи печели над 4 млн. долара на месец

 Инстаграм Ослепителната русокоска Корина Копф има съвсем два милиона почитатели в YouTube и шест милиона в Instagram, само че това очевидно не й е задоволително.

 

25-годишната американска интернет звезда се е записала в уеб страницата OnlyFans, където почитателите могат да се любуват на надалеч по-откровено наличие против 25 $ на месец. Само през първия месец тя е спечелила фантастичните 4,2 милиона $, оповестява " Дейли Стар ".

Корина се е появила в OnlyFans през юни и към този момент е съумяла освен да се обогати, само че и да си навлече вълна от отрицателни реакции по отношение на нея.

Последователите на моделката не харесват обстоятелството, че тя дублира наличие от сметките си в обществените мрежи в платената платформа.

Момичето е отхвърлило обвиняванията и се потвърдило, че е готово да споделя извънредно наличие единствено за възрастни, като е спечелила 165 000 $ (над 12 милиона рубли) за първата си топлес фотография.

Огромните суми постъпват в сметката на Корина с помощта на голямата фенска маса, която тя е привлякла в OnlyFans от обществените медии. Появата си в платформата за възрастни тя е обявила в Twitter: написала е, че ще стартира да разгласява голи фотоси едвам откакто обявата ѝ събере 500 000 лайкове.

Освен това тя незабавно е оповестила амбициозните си проекти за генериране на доходи от платени абонаменти, които в последна сметка е съумяла да осъществя още през първия месец.

Изданието " Сън " оповестява, че Корина незабавно се е трансформирала в една от най-високоплатените звезди в уеб страницата OnlyFans. Междувпрочем, още преди да стартира да разгласява свои голи фотоси, тя към този момент си е купила Ferrari за 400 000 $ и се е преместила в нова къща.

Момичето има вяра, че не си коства да публикуваш всичките си голи фотоси едновременно, тъй като в противоположен случай те просто ще изтекат в мрежата, по тази причина моли клиентите си, които всеки ден желаят от нея нова доза голота, да бъдат търпеливи и да се запасят с пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР