Инстаграм Емануела качи снимки изцяло без грим. Кадрите са направени от

...
Инстаграм
Емануела качи снимки изцяло без грим. Кадрите са направени от
Коментари Харесай

Емануела се показа без грим. Последователи: Като излязла от филм на ужасите е!

 Инстаграм Емануела качи фотоси напълно без грим. Кадрите са направени от плажа, където певицата беше на отмора в команията на доста другари, измежду които и сътрудника си Илиян. 

Оказа се, че визията на певицата без грим няма нищо общо с лустросаните й снимки в обществената мрежа. Феновете й се уплашиха от големите сенки и торбички под очите на русокоската.

" Страхотия, като излязла от филм на ужасите е! ", " За първи път виждам толкоз огромни сенки и торбички под очите. Това не са торбички, а напряко сакове, несъмнено в тях си е поставила багажа до морето ", пишат в обществените мрежи и иронизират типа на Емануела, който в действителност е много стряскащ. 

Най-вероятно сенките са резултат от нощния живот, който тя води поради работата си. Торбичките на блондито са много подпухнали и се виждат от километри. Все отново изпълнителката от лекия род се осмели да се покаже без макиаж и не стои под жаркото слънце с тонове грим, както част от своите колежки.

" Ако торбичките наподобяват подпухнали, както и клепачите, може би става въпрос за задържане на течности и нарушено действие на бъбреците. Това може да е краткотрайно, да вземем за пример след изразходване на прекомерно солена храна или хронично – заради проблем с бъбреците ", разясниха лекари. В началото на месеца потеглиха клюки, че изпълнителката е бременна, тъй като се появи на свое присъединяване с значителен стомах. Пайнерката отхвърли новината, че чака трето дете, и призна, че счита, че фотосите са манипулирани. " Аз сега съм с най-плоския стомах, който съм имала в миналото " – изясни Емануела пред Hotnews.bg преди седмици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР